MASTERMIND

Groeien met je fotografiebedrijf, dat doe je met sterke SEO en zichtbaarheid. Dit is de Mastermind, het coachingstraject voor fotografen.

Laat me je begeleiden: op korte tijd maken we van jouw website de plek voor jouw consistente klantenstroom. Met eerlijke en warme teksten die persoonlijkheid uitstralen en vanzelf droomklanten aantrekken.

CONTACTEER ME

IK STOND HIER OOK OOIT.

Herken je dit?

Je website wordt niet gevonden

Je bent niet zichtbaar in Google, waardoor je klant de weg niet vindt naar je fotografieaanbod. Je krijgt weinig boekingen via je website. Je hebt geen idee waar je moet beginnen om aan SEO te doen.

Je teksten voelen simpel en saai

Je hebt weinig inspiratie en je teksten voelen cliché. Je kan jezelf moeilijk verwoorden. Je teksten spreken je klant niet aan en je slaagt er niet in om connectie te creëren met je klant.

Je bent sociale media moe

Je vindt sociale media lastig en het slorpt veel energie van je op. Je wil een vaste stroom aan boekingen via je website, om de druk te verlichten.

Fotograaf werkt aan laptop met fototoestel naast zich.

IK STOND HIER OOK OOIT.

Maar stel je nu voor dat…

Je stijgt in de zoekresultaten van Google

Dat je zelf de touwtjes in handen hebt: je weet hoe SEO werkt, je weet wat je kan doen om je website hoger te ranken in Google. Zodat je klant je vanzelf vindt en boekt.

Storytelling easy voor je is

Subtiel verkopen met woord en beeld, zonder pusherig te zijn. Op een heel warme en persoonlijke manier, die perfect aansluit bij je klant. Zodat je klant meteen connectie voelt en niet twijfelt om je te boeken.

Je een sterke website hebt

Een sterke website: die snel laadt, logisch in elkaar zit en een krachtige klantenreis heeft. Je weet hoe je jezelf moet positioneren en hoe je jouw prijzen neerzet om te verkopen. Ook op technisch vlak voel je je er thuis.

Je vaste stroom aan boekingen hebt

Je droomklant vindt je via je website, twijfelt niet en boekt aan de prijs die jij wil. Open en warm verkopen, op jouw ritme.

Een vaste stroom aan boekingen, met de zaligste klanten.

Maar, een website is niet makkelijk.

Groei, kennis, altijd dichtbij

Alles dat je moet weten, op één plek. Een concrete strategie en stappenplan. Jouw klankbord, op vlak van tekst, techniek en business. Jouw oplossing. Snel.

De Mastermind is een coachingstraject voor fotografen die van hun website een automatische klantenmachine willen maken.

 

HET DRIELUIK, COACHING VAN DICHTBIJ

De Mastermind

Steengoede teksten

Jij geeft de aanzet, op die teksten werken we verder. Ik verbeter, stuur bij, jij volgt het hele proces zodat je het zelf kan toepassen. Leer met storytelling je klanten raken en bouw connectie op  met warme verhalen.

Sterke website

Je bouwt een ijzersterke website, die van begin tot einde klopt. Je hebt een duidelijke strategie en klantenreis uitgestippeld. Je website laadt snel en zit logisch ineen.

Zichtbaar in Google

Maak je website vindbaar in Google, stijg in de zoekresultaten en wordt zichbaar voor je klant. Focus op je SEO in je teksten, in de back-end van je website en je autoriteit.

Drie werkpunten, drie maanden, zoals jij wil. Meer focus op je teksten? Dieper ingaan op SEO?
Dit is jouw Mastermind, op maat. Vul het coachingsprogramma in met wat jij nodig hebt, met mij als je sidekick.

Een website maken is niet gemakkelijk. En dat mag het ook NIET zijn. Het gaat om een van de belangrijkste bouwstenen van je bedrijf, dat je helpt naamsbekendheid creëren en je agenda te vullen.

Ik ben Janna, ik help je jouw fotografiebedrijf te doen groeien

Ik stel me in jouw schoenen: wie is jouw klant? Waar leeft ie voor? Wat zoekt ie in een fotograaf? Ik volg mijn gevoel en kan me perfect inleven in wie jij bent, waar je voor staat en vooral: waar je klant naar op zoek is.

Het is tijd. Tijd om van je website een sterk converterende machine te maken. Krijg een vaste klantenstroom, teksten die doen dromen en een fotografiebedrijf dat floreert.

Ik word je business-maatje. Je persoonlijke copywriter. Je SEO-specialist, altijd aan je zijde. Samen maken we jouw bedrijf beter. Jij zal groeien.

Emmy was eerst nog onvindbaar,
maar staat nu op de 4de plaats in Google

Emmy Verhiest Fotografie had een vrij basic website, met weinig relevante tekst en informatie. We gingen samen aan de slag en steeg ze met de zoekterm ‘fotograaf Oudenaarde’ naar de vierde plaats in Google.

“Janna heeft me een boost gegeven”

emmy verhiest fotografie

– EMMY VERHIEST FOTOGRAFIE

Mastermind

De Mastermind is een 1 op 1-coachingstraject voor fotografen die sociale media moe zijn en naar een vaste klantenstroom willen via hun website. Een website met eerlijke en warme teksten. Je krijgt een blijvende strategie waarmee je jouw doelgroep aantrekt en een vaste klantenstroom creëert.

Voor wie is de Mastermind?

Dit is een 1:1-traject voor fotografen die (beter) willen leren schrijven, die hun website nog niet helemaal begrijpen en hun fotografiebedrijf naar een hoger niveau willen tillen.

Wat mag je verwachten?

Een persoonlijk traject, op maat. Ik leer je systemen aan, een manier van werken, waar jij en je klant warm van worden. Zodat jij groeit, en je klanten vanzelf volgen.

Ik ben altijd bereikbaar voor je, communicatie gaat snel. Zodat jij meteen vooruit kan en snel vooruitgang ziet.

Krijg toegang tot de videocursus en schrijftraining, jouw plek voor kennis. We schrijven en brainstormen samen.

 

Wat houdt het in?

Leer beter schrijven en storytelling, gericht naar je klant. Ga aan de slag met SEO en maak je website beter. Krijg opvolging van dichtbij: ik sta altijd klaar voor je vragen en volg je vooruitgang op de voet.

 

3 maanden

DIT WIL IK

THE PROCESS

IT´S AS EASY AS 1, 2, 3…

Boek een gratis inspiratiesessie

Een eerlijk en warm gesprek over jouw fotografiebedrijf. Over waar je naartoe wil en wat je daarvoor nodig hebt. Samen stippelen we jouw pad uit, zoeken we waar jouw groei zit.

Teamwork makes the dream work

Ik word je persoonlijke copywriter, je SEO-specialist, altijd bereikbaar. Jouw mentor naar je vaste klantenstroom en een fotografiebedrijf dat floreert.

Gedaan met klanten mislopen

De klanten die meer en meer binnenstromen, die gaan we soigneren. We gaan jouw fotografiebedrijf naar een hoger niveau tillen en beter in de markt zetten.

ZIT JE NOG ERGENS MEE?

Veelgestelde vragen

01. Ik heb nog geen website, geeft dat?

Ja, zeker! Fotografie is een luxeproduct, je klant heeft (meestal) tijd nodig om warm te worden. En daar helpt je website enorm: je kan woord en beeld combineren om de gevoelige snaar te raken bij je klant en zijn hart te winnen. We starten van nul en maken meteen een ijzersterke website, op korte tijd.

02.Ik heb weinig technische kennis

Da’s niet erg. Ik communiceer heel helder en niet te technisch. Ik word je sidekick en help je overal, altijd.

03. is de mastermind iets voor mij?

Ben je fotograaf en wil je meer boekingen halen uit je website, zonder dat je je daarvoor moet uit de naad werken? Ja, dan is de mastermind voor jou. Creëer een vaste stroom aan boekingen, onafhankelijk van sociale media.

04. Hoe werkt het?

Je krijgt een uitgebreide vragenlijst, de basis van onze samenwerking. Van daaruit werken we verder op wat jij nodig hebt: je teksten, website en SEO. Je krijgt toegang tot de Snelcursus Website & SEO, de schrijftraining en mijn WhatsApp. Ik ben er voor je, altijd.

05. Kan ik in delen betalen?

Zeker. Betaal op de manier die voor jou past: meteen het volledige bedrag of maandelijks.

06. Kan het traject gepauzeerd worden

Ja, in samenspraak en laat het me ruim op voorhand weten.

JE BENT NOG MAAR 1 STAP VERWIJDERD

Loop geen klanten meer mis, groei